RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Мріє стати "вантажем 200": з'явилися фото бойовика ЛНР, який погрожував інженерам на Донбасі

Волонтери ідентифікували бойовика, який в середу, 24 липня, погрожував робочим на ремонті моста в Станиці Луганській, ним виявився член угрупування ЛНР Максим Дудін 1981 року народження - уродженець Єнакієвого з кримінальним минулим і комуністичними поглядами.

Про це розповів координатор групи "Інформаційний опір" Роман Бурко на своїй сторінці в Facebook.

Примітно, що Дудін в якості свого улюбленого фільму вказав знаменитий "Вантаж 200" Олексія Балабанова.

"Вдалося ідентифікувати бойовика терористичної організації "ЛНР", який вчора в Станиці Луганській агресивно погрожував цивільним інженерам, які збиралися робити виміри мосту ... Максим Дудін, 23 жовтня 1981 року народився в Єнакієве. На своїх сторінках в соцмережах він вказував, що має комуністичні політичні погляди, любить грати в карти. Улюблений фільм вказує "Вантаж 200". Має родичів у Москві", - пише він.

Також була опублікована фотографія самого інциденту в Станиці Луганській та фото Дудіна з товаришами, у яких помічені "тюремні" татуювання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що на Донбас прибув російський пропагандист, ведучий каналу "Росія 1" Євген Попов, щоб зняти репортаж про ситуацію в районі Станиці Луганській і про ремонт мосту.