RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​На концерті в Одесі гумористи обстібали Порошенко перед Зеленським: відео

Президент України Володимир Зеленський прибув в Одесу на концерт "Ліги Сміху", де жартували над екс-главою країни Петром Порошенко.

Про це повідомляє видання "Думська".

Гарант відвідав виступ разом з сином, дружиною і главою Офісу президента Андрієм Богданом. Глядачі привітали їх гучними оплесками. Зеленський сів на місце в першому ряду фанзони. Свою ж роль ведучого "Ліги Сміху" він раніше передав товаришу-коміку Євгену Кошовому.

"У залі присутній наш колишній. Ведіть себе зухвало, щоб йому було завидно", - жартома попередив учасників команд Кошовий.

В основному на концерті жартували про Порошенко і над людьми з "24%". Про Зеленського висловлювали лише компліментарні жарти з приводу того, як він жорстко поводиться з чиновниками, мерами міст і губернаторами.

"Гоцман - гроза всіх бандитів. Це як Зеленський - тільки в Одесі", - пояснив зі сцени хлопець, який зображав знаменитого одеського міліціонера.

Кореспондент видення порівняв ситуацію з невинними жартами над президентом в Росії, де не сміються над Путіним, а роблять компліменти навіть в гуморі.

Крім цього в Одесі гумористи жартували про політика Юлію Тимошенко і мера Києва Віталія Кличка.

Як повідомляв "Апостроф", політичний експерт Олексій Голобуцький заявив, що Володимир Зеленський своїми жартами про Майдан і війну принижує українців.