RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Всі жінки - повії: українки красиво відповіли в мережі чиновнику-сексисту

У п'ятницю, 26 липня, уповноважений з гендерних питань Запорізької обласної ради Владислав Марченко написав пост в Facebook, в якому образив жінок, які носять короткі спідниці: українки у відповідь почали флешмоб "#забулазапитатьумарченка".

На думку чиновника, до жінок, які носять короткі спідниці, чоловіки мають право ставитися як до повій.

"Подивіться на свій образ і судіть, на кого ви більше схожі - на королеву або повію. І тоді усвідомте, яке по праву може бути до вас ставлення", - написав Марченко.

Після відповідної реакції на свій пост, Марченко написав ще один, в якому закликав "фемспільноту зареєструватися шматком лайна в попередньому пості".

Пізніше в той же день Марченко видалив обидва пости. А жінки (і не тільки) запустили флешмоб, в якому викладають свої фото в купальниках, білизні або просто в одязі, який Марченко б назвав відвертим.

Відзначимо, Владислав Марченко пройшов до Запорізької обласної ради за списком партії "Самопоміч" (він був першим номером) і став заступником спікера Ради. Він також очолював "Самопоміч" в Запорізькій області, а півроку тому вийшов з партії. У грудні 2017 року Владислава Марченка затримала прокуратура за підозрою в привласненні 87 мільйонів гривень бюджетних коштів - нібито він вкрав гроші, виділені на будівництво шкільних стадіонів. Тоді на суд до Марченка приїжджав голова фракції "Самопоміч" в парламенті Олег Березюк та назвав затримання депутата політичною розправою.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", відомий по скандалу з сексуальними домаганнями до підопічних в армії Віктор Іванів отримав підвищення і тепер служить в Генеральному штабі України.