RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Атмосфера Освенцима: в мережі показали, у що кремлівська дружина перетворила Ялту

Російська фігуристка Тетяна Навка - дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова без узгодження з місцевими жителями зайнялася облаштуванням міста Ялта в окупованому Криму для проведення там льодового шоу "Попелюшка", порушивши при цьому ряд норм міського устрою.

Про це заявив журналіст з Ялти Євген Гайворонський, передає блогер Roksolana Today & Крим у себе в Twitter-акаунті.

Зокрема, була зруйнована частина набережної з клумбами, а також облаштований стік реагентів для збереження льоду на ковзанці прямо в море.

"Концтабірним бараком дружина Пєскова закрила море в Ялті і закріпила атмосферу Освенцима в Криму. Це ще не все. Хладореагенти вони будуть зливати в море і всі бажаючі зможуть скрєпно поплавати в хімікатах", - заявив журналіст.

Слід зазначити, що до окупації Криму за спробу зливати реагенти в море в Ялті була оштрафована російська актриса Анастасія Заворотнюк. Вона також мала намір відкрити каток "Льодове шоу зірок "Ялта Ice" разом зі своїм чоловіком-бізнесменом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому Криму море біля мису Фіолент покрилося нечистотами. Місцеві жителі звинувачують у цьому побудовані поруч багатоповерхівки без стандартної каналізації.