RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зеленського викрили у використанні забороненого додатку: мережу розбурхало фото

Президента Володимира Зеленського викрили в тому, що на його телефоні встановлений російський додаток для зберігання файлів "Яндекс Диск", який входить у список заблокованих в Україні через загрозу національній безпеці та особистій безпеці громадян країни.

Фотографію президента з телефоном, який сам показує список своїх додатків в телефоні, виклала спільнота "Баба і кіт" на сторінці у Facebook.

"Російський додаток на телефоні. Як незручно вийшло", - йдеться в публікації.

Користувачі під публікацією поділилися своїми підозрами про те, як президент використовує додаток, а також традиційно розкритикували президента і його виборців за пасивну патріотичну позицію і низьку соціальну відповідальність в період війни.

Слід зазначити, що в деяких українських магазинах сервіс "Яндекс Диск" встановлений в телефоні при покупці відразу, якщо поставляється з китайським пакетом програмного забезпечення.

У свою чергу керівництво "Яндекс" неодноразово звинувачували в активній співпраці з російськими спецслужбами.

Як повідомляв "Апостроф", раніше радник президента Володимира Зеленського Микита Потураєв заявив, що керівництво країни не має наміру відновлювати в Україні доступ до російських соціальних мереж, які були заборонені після анексії Криму і початку збройного конфлікту на Донбасі.