RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Замішана поліція: з'явилися скандальні подробиці перестрілки на курорті Кирилівка

Місцеві правоохоронці хочуть прикрити справу про стрілянину і вбивство в Кирилівці Запорізької області через зв'язки з місцевою злочинним угрупованням.

Про це пише місцеве видання ipne.ws.

За даними видання, резонансне подія стала наслідком зацікавленості окремих правоохоронців у рейдерському захопленні землі на центральному пляжі курортного містечка.

"Неофіційно ми дізналися, що дніпровські" варяги "прибули в Кирилівку не з метою відпочинку, а на запрошення рейдера Миколи Плотникова, який захопив центральний пляж під ресторан" Сальвадор Далі ". Подейкують, за організацією силового сценарію стояв товариш рейдера - начальник мелітопольського відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Каленюк ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що саме Каленюк зараз, використовуючи службове вплив і зв'язку, "напрацьовані за довгі роки роботи в правоохоронній системі", намагається натиснути на суд і слідство. Його роль в трагедії, що розігралася остаточно встановлять компетентні органи, в бажанні яких займатися цією справою, можна сумніватися.

Журналісти не виключають, що за кривавою розбиранням коштують і інші високопоставлені правоохоронці.

Зі свого боку, перший заступник голови Національнойполіціі В'ячеслав Аброськін в Facebook повідомив, що двох з трьох затриманих після перестрілки чоловіків відправили під домашній арешт, а третього і зовсім відпустили.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок вранці, 5 серпня, в лікарні селища міського типу Кирилівка Запорізької області помер чоловік, який раніше в конфлікті з відпочиваючими з Дніпропетровської області отримав ножове поранення в область грудної клітини.