RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Під час візиту Зеленського в Туреччину стався землетрус: в мережі хвиля жартів

У четвер, 8 серпня, в Туреччині на узбережжі Егейського моря стався землетрус магнітудою 4,8 балів, українські користувачі помітили символізм того, що в цей момент в країні перебував президент України Володимир Зеленський.

Про землетрус повідомив офіційний сайт Управління по запобіганню та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини.

Згідно з повідомленням, підземні поштовхи зафіксовані близько 11:30. Епіцентр землетрусу знаходився у 8 кілометрах від бухти Кушадаси, епіцентр знаходився у 18 км від поверхні.

Українські користувачі соцмереж з іронією відреагували на такий збіг і згадали пожежу в Соборі Паризької Богоматері після приїзду тоді ще кандидата в президенти України у Францію. Також було запропоновано направити гаранта Конституції до столиці країни-агресора Москви, щоб перевірити дію цієї закономірності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган в ході брифінгу з президентом України Володимиром Зеленським поставив перекладача в глухий кут несподіваною відповіддю на заяву українського лідера щодо його браслета, який той носить, щоб не забувати про військовополонених українських моряків.