RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Осінь близько: синоптик розповів про погоду до кінця тижня

В Україну до неділі, 18 серпня, прийде справжнє осіннє похолодання, на Заході температура повітря опуститься до 15 градусів тепла.

Про це у своєму блозі розповіла синоптик Наталка Діденко.

У той же час на півдні поки очікується літня спекотна погода, а на півночі температура різко впаде – зі спеки до комфортних міжсезонних 25 градусів.

"До кінця поточного тижня найхолоднішою буде західна частина, де максимальна температура повітря не перевищить +18+23 градусів, а подекуди очікується навіть +14+19 градусів. Спека потриває на півдні, сході України та у більшості центральних областей, окрім Вінниччини, стовпчики термометрів досягнуть +30+35 градусів. У північних областях після рекордних +35 градусів температура повітря впродовж 15, 16, 17 та 18 серпня знизиться до +20+26 градусів", - повідомила Діденко.

Відносно опадів, синоптик зазначила, що в основному дощі будуть у західних областях, а до Сходу хмари дійдуть лише на вихідні, 17 та 18 серпня.

"Дощі та грози до кінця тижня ймовірні на заході України, у суботу та неділю локальні опади пройдуть у східних областях", - зазначила вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики заявляли, що українців очікує "пекельна спека" у середині серпня.