RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Три смерті за одну ніч: опубліковані фото та прізвища бійців ЗСУ, які загинули на Донбасі

У ніч на 15 серпня на Донбасі загинули відразу троє захисників України - командир відділення 72-ї окремої механізованої бригади Василь Євстегнєєв, військовослужбовець Олександр Колбун і боєць 74-го окремого розвідувального батальйону Олексій Попко.

Про це повідомляє видання "Цензор.Нет".

Стало відомо, що Василь Євстегнєєв загинув в районі Золотого (Луганська область) від вогнепального осколкового поранення в результаті обстрілу з боку бойовиків. У нього залишилися дві дочки.

Про смерть військовослужбовця Олександра Колбуна повідомив голова Маневицької РДА Андрій Лиднюк.

"У зоні ООС загинув наш земляк, житель села Вовчицьк Олександр Колбун. 20-річний юнак, у якого було непросте дитинство, загинув, виконуючи громадянський і військовий обов'язок у Луганській області. Співчуваю всім рідним, близьким і знайомим Олександра. Вічна пам'ять нашому земляку", - зазначив чиновник.

Інформацію щодо загибелі захисника України Олексія Попко повідомила депутат Дніпровської міської ради Юлія Дмитрова. У нього залишилася маленька дитина.

"Я вже не можу підібрати слова ... Попко Олексій, 74-й розвідбат, загинув. Залишилися без сина батько і мати, без люблячого чоловіка і батька жінка і маленька дочка. Співчуття родині ... Героям Слава!", - написала вона.

Як повідомляв "Апостроф", в липні 2019 року на Донбасі загинули від бойових поранень понад 10 воїнів Збройних сил України. Наймолодшому загиблому бійцеві було всього 19 років.