RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Мережу вразило відео повітряного удару ЗСУ по бойовиках на Донбасі

У мережі з'явився відеозапис повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою бойовиків на Донбасі.

Відео опублікувала спільнота "Повернись живим" на Facebook.

На запису помітно як по приміщенню наносяться три постріли – з обох боків та по центру, і з однієї із сторін йде чорний дим.

"Бачите чорний дим? Так горять БМП терористів… Діло було ще до оголошення перемир’я. Наші військовослужбовці помітили, як на територію колишньої шахти неподалік окупованого Донецька заїхали дві БМП терористів. І не просто заїхали, а періодично висувалися, щоб "попрацювати" по позиціям українських військових", - йдеться у допису.

Для наведення зброї військовослужбовці використали квадрокоптер, а постріли були нанесені з мінометів. В результаті було знищено дві одиниці бойової техніки ворога.

"За допомогою коптера наші бійці вирахували координати цілі. По ній, використовуючи програму ГРК Броня - Armor, і вдарили мінометники. Три постріли – три влучення. І мінус дві ворожі БМП… Бойовики приїхали за ними уночі і витягали на буксирі", - повідомили у спільноті.

Користувачі подякували захисників України за вірну і якісну службу та побажали їм повернутися до своїх родин цілими.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські військовослужбовці у відповідь на провокаційний обстріл завдали удару по бойовиках неподалік зони, яку російські пропагандисти видають за промзону в Авдіївці.