RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал з викладачем-сепаратистом у військовому ВНЗ Харкова набирає обертів

У Харківському інституті танкових військ (ХІТВ) набирає обертів скандал через викладача, який є прихильником Росії, підтримує анексію Криму і сумує за загиблими на Донбасі бойовикам.

Про це повідомляють на сторінці навчального закладу в Facebook.

Там підкреслили, що за даним фактом командування інституту проводить службову перевірку щодо працівника ЗСУ Бондарева Геннадія Володимировича, викладача кафедри тактико-спеціальних дисциплін.

"Після перевірки інформації і з'ясування всіх обставин даної справи керівництвом навчального закладу буде прийнято принципове рішення відповідно до вимог чинного законодавства", - відзначили в джерелі.

Сам же Бондарев написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, що ці звинувачення безпідставні і неправдиві.

Також до Бондарева звернулися в групі "Зрадники військової присяги ХІТВ" в Facebook.

"Досить влаштовувати шоу і говорити що це якась провокація, фейк і наклеп. Комусь потрібно зганьбити Ваше ім'я? Ви самі зганьбили його своїми діями на своєму акаунті в протягом 5 років. Чому відразу після публікації Ви намагалися почистити аккаунт, а потім зрозуміли що 5 років історії в соцмережі так швидко не почистити і його видалили? Ваш аккаунт не зламували, Ви їм спокійно користувалися всі ці роки і викладали там свою позицію. Вам навіть не вистачає мужності зізнатися в цих діях і зробити правильний висновок і вибачитися", - написали в мережі.

Нагадаємо, в Україні СБУ розсекретила агента російської ФСБ, який збирав дані по Україні та Ізраїлю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі виявили аккаунт кримського зрадника і його прихильників.