RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Потрібно потерпіти: соцмережі бурхливо обговорюють список "досягнень" Зеленського

В мережі почали критично обговорювати перші кроки президента Володимира Зеленського на посаді, його пріоритети в політиці та плани.

Обговорення з'явилося на сторінці спільноти "Баба і кіт" в Facebook.

Адміністратори спільноти запропонували свій список "досягнень" Зеленського, серед яких: відсутність реальних кроків для завершення війни на Донбасі, відсутність ініціатив щодо зниження тарифів, відмова підвищити зарплати вчителям, збереження кортежів і особистих літаків для топ-чиновників. При цьому згадали і дивні кроки команди глави держави, як розслідування щодо формули "Роттердам +" і можливої корупції чиновників, наближених до екс-президента Петра Порошенка.

У коментарях користувачі також згадали провали команди президента Зеленського в зовнішній політиці, популізм і дзвінки президенту країни-агресора. Також користувачі висловили обурення стосовно ініціативи по виплатах пенсій українцям в Ізраїлі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розгорівся скандал щодо нової кандидатури на топ-посаду в АМКУ. Нею виявилася донька викладача Зеленського в університеті Кривого Рогу, де зараз працює батько президента.