RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

14 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

"Терорист" Рубан похвалився відпочинком на райському острові та показав фото

Колишній підозрюваний в організації теракту в Верховній Раді Володимир Рубан, який покинув країну раніше, оскільки суд не обрав йому запобіжний захід, поділився фотографіями з сімейного відпочинку на тропічному острові.

Знімки в честь свого дня народження екс-керівник центру по звільненню полонених на Донбасі "Офіцерський корпус" опублікував на сторінці у Facebook.

У підпису до фото він уточнив, що нинішнє фінансове становище його повністю влаштовує, а також подякував своїх друзів і товаришів по службі за привітання.

"Я дякую Вам друзі та френди за ваші поздоровлення, що прорвалися до нас на острів з різних куточків землі, з дуже тепер різних країн. Окремо офіцерам і солдатам, і братам пілотам-винищувачам і розвідникам (однокласникам, що відсвяткували 30-річчя випуску) .. .. Звільненим з полону, їх сім'ям і тим, хто знаходиться в полоні ... Вклоняюся Вам. Дякую. Будемо жити ... На волі, все! поки у нас є чим "щипати тис", - пише колишній в'язень.

В кінці публікації Володимир Рубан пообіцяв незабаром повернутися в Україну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше п'ятий президент України Петро Порошенко вилетів з родиною на відпочинок в місто Олесунн в Норвегії, яке відоме риболовецьким туризмом.