RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Вбивство Гандзюк: влада зробила подарунок скандальному головлікарю

Звання почесного громадянина міста отримав головлікар Херсонського обласного кардіодиспансеру Олег Мазуряк, який дав довідку фігуранту справи про вбивство Катерини Гандзюк, голові облради Владиславу Мангеру.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Ольга Худецька.

Нагадаємо, напередодні суду Мангера поклали до лікарні. Її головлікар дав довідку, що той перебуває в реанімації.

"Вже за день після "реанімації" Мангер проводив наради на роботі. Але справу було зроблено, строки розгляду відтягнуті, сізо уникнуто. Після цього Мангер нагородив його на сесії облради нагородою", - нагадала журналістка.

"Щойно на сесії міськради Херсону цьому головлікарю ще й присвоїли звання почесного громадянина міста. Одноголосно за голосували фракції: Солідарність, Батьківщина, Наш Край, Оппоблок, радикали Ляшка та Укроп. Одноголосно відмовилась голосувати лише фракція ВО "Свобода".

Скажу лише, що проти такої ситуації в місцевих осередках партій, куди переважно збирається одностайний безпринципний хлам, який потім солідарно голосує за бридкі рішення, і виступала Катя", - розповіла журналістка.

Вона також опублікувала фото з результатами голосування.

Як повідомляв "Апостроф", ГПУ зупинила досудове розслідування щодо підозрюваних в організації нападу на Гандзюк - Владислава Мангера і Олексія Левіна.

У травні активісти дізналися, що Мангер збирає гроші для того, щоб "відмазатися від вбивства".