RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Головний підозрюваний у справі Гандзюк терміново збирає велику суму: фото і подробиці від активістів

Один з фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк Владислав Мангер почав активний збір грошей. Активісти вважають, що кошти йому потрібні для того, щоб "відмазатися від вбивства".

Про це йдеться в повідомленні спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?"в Facebook.

"Вже з декількох джерел нам підтвердили, що один з убивць Каті Гандзюк - Владислав Мангер терміново збирає гроші на остаточне рішення "питання".

Всі ви розумієте, що це за "питання". Ми також знаємо, хто йому озвучив цифру в 7 мільйонів доларів і знаємо, в якій пропорції ці гроші будуть поділені між різними структурами і людьми, які взялися гарантувати Мангеру вирішити його питання", - йдеться в повідомленні.

Активісти попередили, що грошима відкупитися у Мангера не вийде.

"Цього тупо не станеться. Хоча чимало кроків у цьому напрямку вже зроблено конкретними особами в Адміністрації Президента, СБУ та ГПУ. І Мангера запевняють, що залишилося ще зовсім небагато - знайти конкретну суму грошей", - додали вони.

В співтоваристві говориться, що Мангеру ніхто не хоче позичати потрібну суму, а його спроби "відмазатися" лише ускладнюють все для самого фігуранта.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Шевченківський районний суд Києва відпустив одного з фігурантів справи про вбивство помічниці мера Херсона Катерини Гандзюк Ігоря Павловського під домашній арешт.