RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Снайперша бойовиків ДНР видала новий фейк про українців та їх рабів: відео

Жінка-бойовик - снайпер незаконних формувань з позивним Боня заявила, що бачила документ, підписаний екс-президентом України Петром Порошенком, який дозволяв работоргівлю в Донецьку.

Про це вона розповіла в інтерв'ю пропагандистського каналу "Звезда".

За її словами, вона бачила папір з підписом у літньої сімейної пари, які прибули в Донецьк із Західної України. Документ нібито давав дозвіл приїжджим займати будь-який будинок в місті, а його господарів найняти в якості "рабів".

"Нас послали ловити ДРГ. Сказали, що їздить "пиріжок" з мінометом по місту десь в районі Калінінського виконкому. І обстрілює приватний сектор. Одна машина звернула нашу увагу, стара "четвірка" з сумськими номерами. Бабуся, дідусь, мішки. Коли запитали, чого вони тут шукають, вони показали нам папір, виписаний Петром Порошенком, на будинок, який їм сподобається. Вони туди можуть заселятися, тільки потрібно буде вписати туди адресу. А на питання, якщо там живуть люди, вони говорять: "Ну, будуть у нас працювати". Тому що за цим договором їм можна було мати трьох рабів і трьох робітників. Довелося їх відправити тоді до товариша Аносова "на хатинку", нехай розбираються. Яким чином вони взагалі потрапили в Донецьк з західної України, і взагалі хто з такими паперами їх сюди пропустив", - заявила вона.

Снайперша бойовиків додала, що такий випадок був "не один".

Як повідомляв "Апостроф", до цього в мережі з'явився розповідь бойовика незаконних формувань на Донбасі, який заявив, що бачив українських військовослужбовців, які були "напхані хімією", щоб не відчувати біль.