RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У мережі висміяли розповідь екс-ватажка бойовиків про "зомбі" в ЗСУ: відео

У мережі з'явилася розповідь бойовика незаконних формувань на Донбасі, він стверджує, що бачив українських військовослужбовців, які були "напхані хімією", щоб не відчувати біль.

Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook блогер Necro Mancer.

За словами бойовика Віктора Москаленко (до поранення - командир інженерно-саперної роти), від захоплених в полон українських військовослужбовців пахло формаліном, нібито, щоб зберегти органи після смерті.

"Трупи і шматки тіл з запахом формаліну. І був полонений один, у нього чотири кульових (поранення - "Апостроф"), а кров не тече, тільки почервоніння навколо отворів. Осколкове, ногу посікло, а таке відчуття, що він ні болю не відчуває, тільки воду п'є. Пару годин він так протримався і помер ... Почали підозрювати, що щось не в порядку, якась хімія присутня. З джерел дізнався, що їх напихали, щоб органи консервувалися. щоб організм зберігався після біологічної смерті, щоб використовувати органи далі", - розповів бойовик.

Користувачі Twitter висміяли розповідь бойовика.

Як повідомляв "Апостроф", раніше пропагандисти на Донбасі запустили фейк про те, що нібито військовослужбовці ЗСУ обстріляли школу на окупованій території в місті Горлівка. Експерти вказали на один важливий момент - між школою і позиціями українських військових є величезна залізничний насип, яку снаряди і кулі не могли подолати.