RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Навіщо Трампу скандал навколо повернення Росії в G7: в мережі дали чітку відповідь

Президент США Дональд Трамп знав, що лідери G7 не проголосують за повернення Росії.

Про це повідомляє український волонтер і політик Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook.

"Вся ця історія з "запрошенням" нагадала мені відому стрічку на початку 80-х "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю". Президент Сполучених Штатів прекрасно знав, роблячи відповідну заяву, про те, що рішення не буде прийнято. Адже в цьому клубі рішення приймаються одноголосно. У свою чергу, Путін теж прекрасно знав, що повернення Росії до Клубу не відбудеться ні за яких обставин", - написав він.

Також Тука пояснив, навіщо ж Трампу був потрібен скандал навколо цієї проблеми. Він перевірив реакцію лідерів G7 і Росії, подражнив своїх колег з Клубу.

"Лідери країн-членів G7: в черговий раз висловили чітку і непохитну позицію "спочатку - повернення Росії до стану 2014-го року, потім - повернення в Клуб". Німеччина і Великобританія висловилися категорично, лідер Франції (по суті) підтвердив позицію своїх колег. Путін: прекрасно розуміючи всю гру, зайняв безпрограшну позицію "а нам не дуже-то і хочеться". Безпрограшна, з точки зору російського виборця Цар жорстко відстоює національні інтереси нашої Росії! Цар не піддається на обіцянки "проклятого Заходу"! Дядько Сем спробував з відігравати з нами, але ми-то - ого-го!!!", - зазначив волонтер.

За словами політика, президент України Володимир Зеленський, виступивши з Заявою про неприпустимість повернення агресора в G7, може тепер поширювати тезу про свою "впливовість", яка змусила лідерів G7 переглянути свої наміри.

"Отже, фактично, як не дивно, всі виявилися у виграші від такої кумедної міжнародної гри, яка від самого початку не мала ніяких реальних перспектив", - підкреслив Тука.

Як повідомляв "Апостроф", російський президент Володимир Путін може взяти участь в наступній зустрічі "Великої сімки" в якості гостя.