RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Актори "Кварталу 95" яскраво пожартували над "слугою народу" Юзіком: відео

Учасники "Вечірнього кварталу" на своєму концерті в Одесі попрощалися з "Юзіком" (колегою Юрієм Корявченковим), який став народним депутатом України.

Про це повідомляє "Студія Квартал 95".

"Новий Вечірній Квартал 2019 в Одесі. Прощання колективу з "Юзіком" на 5 років", - підписали відео в мережі.

На виступі артист Євген Кошовий заявив, що з черговими виборами "95 квартал" втрачає когось із колективу. На честь "Юзіка" колектив заспівав смішну пісню. Вони проспівали, що без нього "Квартал" на 200 кілограмів легше став.

Також пожартували, що з відходом актора, вони зрозуміли, що їх концертний автобус може розвивати швидкість більше 50 км на годину.

"Ти може пішов в політику, тому що переплутав шарлотку з мажоритаркою...", - припустили сміючись актори. Але також додали, що пишаються ним, адже той не роздавав людям гречку.

Крім цього, "кварталівці" висловили надію, що тепер завдяки "Юзіку" депутати у Верховній Раді будуть напружено працювати.

"Але особливо ліфт", - пожартували над Юрієм.

Під час виконання Корявченков сидів в залі, але потім він піднявся на сцену.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", кандидат від партії "Слуга народу", актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков на прізвисько "Юзік" здобув перемогу на позачергових виборах до Верховної Ради на окрузі в рідному місті президента Володимира Зеленського, Кривому Розі.