RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

З'явилися фото і подробиці про таксиста, який згвалтував дівчину під Черкасами

У мережі з'явилася нова інформація щодо водія BlaBlaCar, який завіз дівчину в ліс і згвалтував.

Про це повідомила спільнота dtp.kiev.ua на сторінці в Instagram, пославшись на слова подруги постраждалої Анастасії Ліпінської.

За її словами, за кермом авто був 51-річний Олександр Андрієнко і він нібито пригостив постраждалу кавою, після чого вона відчула слабкість. Дівчина відправляла своєму хлопцеві повідомлення, де говорила, що боїться водія. Через деякий час водій почав погрожувати їй, а потім завіз в ліс під Смілою і згвалтував.

"Він почав погрожувати їй, що зґвалтує і хвалився своїми контактами в районній поліції, мовляв дівчина нічого йому не зробить. Вона почала писати своєму хлопцю, що вона в небезпеці і кожні кілька кілометрів відправляти свою геолокацію. Не дочекавшись, поки дівчина втратить свідомість, водій блаблакара відвіз її в ліс і згвалтував", - повідомила подруга.

Постраждала після цього звернулася в поліцію, в той же день було відкрито кримінальне провадження. У сервісі BlaBlaCar також відреагували на повідомлення дівчини про подію і звернулися в поліцію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що молоду дівчину, тіло якої знайшли в Гідропарку Херсона 3 вересня, жорстоко вбили, а перед вбивством згвалтували