RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Називав себе месією: в Черкасах скандал через згвалтування дівчини водієм "Блаблакара"

Водія сервісу для пошуку попутників BlaBlaCar звинуватили в згвалтуванні своєї пасажирки в Черкаській області.

Про це повідомляє видання "Вечірні Черкаси".

Подруга потерпілої, Анастасія Жукова, розповіла, що 30 вересня 26-річна жителька Черкас поверталася додому з Одеси і домовилася через BlaBlaCar з чоловіком, який також їхав туди. В районі міста Сміла водій накинувся на неї з ножем.

"Коли вони вже їхали, водій всіляко відмовляв іншим пасажирам і не брав їх. При цьому поводив себе дуже дивно. Казав, що месія і повбиває всіх євреїв. Потім зґвалтував. Дівчина навіть не чинила опору, бо він мав ножа. Вирішила, що краще вже хай так, ніж потім ще й вб’ють. Відбулося це все під Смілою. Ще й відвіз потім до Черкас її. Вона одразу написала заяву до поліції й звернулась до судмедекспертів. Але він слідів навіть не залишив. Був у презервативі", - говорить Анастасія.

Після звернення в поліцію слідчі почали пошуки підозрюваного.

"Подруга зателефонувала до нього й домовилася про нібито зустріч. Насправді слідчі хотіли зустрітися з ним під виглядом пасажирів, але той водій так і не з’явився. Після цього він взагалі перестав брати слухавку. Дівчина досі в шоковому стані", - додала Жукова .

Спікер обласної поліції Дмитро Грищенко підтвердив факт звернення з приводу згвалтування.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві таксист напав на жінку, яку підвозив до будинку, згвалтував її і забрав у неї прикраси.