RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві сталася страшна ДТП з таксі біля кладовища: фото і відео

У неділю, 15 вересня, в Києві на Повітрофлотському проспекті сталася серйозна аварія: автомобіль Mercedes G-класу протаранив Volkswagen таксі, в салоні якого їхав пасажир з дитиною.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як можна побачити на опублікованих фото, від удару у таксі була повністю знищена передня частина. Аварія сталася вранці, близько 9:30. Обидва автомобілі рухалися по Повітрофлотському проспекту в бік проспекту Перемоги.

Попередньо, водій Volkswagen вирішив зробити поворот на вулицю Преображенську з лівого ряду і не залишив шансів "Геліку". Mercedes на повному ходу влетів у таксі, вирвав йому двигун і зупинився за кілька десятків метрів.

Травми отримали водій і дві пасажирки Volkswagen, серед яких, як кажуть свідки, була неповнолітня дівчинка. Всіх постраждалих з місця ДТП забрали лікарі. На місці працював екіпаж патрульної поліції і слідчо-оперативна група.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Голосіївському районі Києва в п'ятницю, 13 вересня, на вулиці Академіка Заболотного, сталося лобове зіткнення двох легкових авто .