RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Прилетів "подаруночок": потужний удар ЗСУ по бойовиках на Донбасі потрапив на відео

У мережі показали потужну "відповідь" українських військовослужбовців по позиціях бойовиків, які влаштували "навчання", "полігоном" для яких стали позиції ЗСУ на Донбасі.

Відповідне відео опубліковано на сторінці 93-ї ОМБр "Холодний Яр" в Facebook.

"Потужні обстріли з протитанкової зброї у червні цього року по позиціях 93 бригади Холодний Яр пов’язували із закінченням навчання російських військових вишів. Саме по українських армійцях, а не на полігонах, випускники-терористи "здавали іспити", - йдеться в підпису до кадрів.

За словами, військових, відповідь не змусила себе довго чекати. Оскільки російські терористи вели вогонь з верхніх поверхів нового терміналу Донецького аеропорту, саме туди їм і доставили "подарунки" бійці "Холодного Яру", тим більше, що мститися було за кого.

"У частину приїхав наш боєць із позивним "Клим". Під час обстрілу з ПТУРів по позиціях неподалік шахти "Бутівка" чоловіка сильно посікло уламками. Його руки повністю вкриті дрібними та середніми шрамами. У деякий місцях залізні уламки так і не вдалося достати. "Климу" вдало зашили розірване око. Також йому доведеться пройти тривале лікування для відновлення слуху. Але в цілому чоловік почуває себе добре й радіє, що залишився живим та відносно неушкодженим", - розповіли військові.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу вразило відео повітряного удару ЗСУ по бойовиках на Донбасі.