RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Дощі та похолодання до +12: синоптики дали свіжий прогноз по Україні

У середу, 18 вересня, в Україні йтимуть періодичні дощі й похолодає ще на кілька градусів.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Україна опиниться між антициклоном Hanneke та циклоном Ignaz.

"І ось поки ці 2 поважні атмосферні джентльмени змагатимуться за зони впливу, усі, хто між ними, відчуватимуть наслідки цієї боротьби - сильний, до штормового, вітер", - розповіла синоптик Наталка Діденко.

Головним погодним "ньюзмейкером" буде у середу в Україні сильний вітер. Його західні та північно-західні пориви досягатимуть 15-22 м/сек.

На Заході невелика хмарність, сухо. Температура повітря від +22 до +26 градусів. Вночі в західних областях від +8 до +11 градусів тепла, найхолодніше в Чернівецькій області, до +7 градусів вночі. Вітер південно-західний 3-8 м/с.

На Півночі теж сонячно з рідкісними хмарами в небі. Температура вдень по-осінньому комфортна, +21...+23 градусів, а вночі буде мінімум +7 градусів. Вітер західний 3-8 м/с.

На Сході погода мало чим відрізняється від інших частин. Дощів теж не обіцяють, невелика хмарність. Дуже холодні ночі в Луганській області, до +6 градусів. Температура повітря від +21 до +24 градусів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с

На Півдні і в Криму тепер теж сухо, опади не прогнозують. Температура навіть тут істотно знизилася, вдень +21...+24 градуси, а вночі буде від +10 до +14 градусів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с

У Києві середа очікується вологою, холодною та вітряною. Пориви вітру досягатимуть сильних значень, до 15-20 м/сек, похолодає до +11+13 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", з 17 по 24 вересня в Україні очікується похолодання.