RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Глава Нацполіції пояснив "затримання" екс-дружини на кордоні з Польщею

Глава Національної поліції України Сергій Князєв дав коментар з приводу інциденту з його колишньою дружиною і нібито незадекларованою значною сумою валюти на кордоні з Польщею.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Князєва, він і його колишня дружина стали об'єктами "інформаційної атаки". Глава Нацполіції розповів, що його дружина працює у великій будівельній компанії "Атлант" і перетинала кордон разом з керівником компанії - Вадимом Каганом.

"На кордоні громадянин Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, яка належить йому. Вказані грошові кошти були отримані у результаті угоди щодо продажу торговельного приміщення у центрі столиці. Звісно, угода оформлена згідно з чинним законодавством та сплаченими податками. Але наявного пакету документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило. Польськими правоохоронцями та паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред’явлення ще деяких оригіналів. Після цього інцидент було вичерпано", - пише Князєв.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти назвали основні кандидатури на звільнення серед топ-чиновників після затримання заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака.