RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Там люди зникають назавжди : в мережі розповіли про концтабір, влаштований бойовиками в Донецьку

В окупованому Донецьку на території колишнього арт-центру "Ізоляція" бойовики влаштували справжній концтабір, де безвісти пропадають люди.

Про це у своєму блозі на "Обозревателе" написав блогер Фашик Донецький

"На території окупованого РФ Донецька є чинний концтабір, який знаходиться за адресою вулиця Світлого шляху, 3. Так, ви не помилилися, у 2019 році в центрі Європи є російський Дахау, де на гроші платників податків РФ утримують "особливо небезпечних злочинців ", які нібито скоїли "злочини" проти ніким не визнаної "республіки", - написав блогер.

За словами автора, "Ізоляція" - це тюрма, катівня і концтабір одночасно, яка знаходиться на території колишнього заводу й арт-центру.

Він додав, що "Ізоляцію" охороняють гідно і що з 2014 року звідти ще ніхто не втік, бо там два периметри оборони: один зовнішній і інший прихований.

"Зовнішній периметр охороняє так звана" гвардія захарченко "або" республіканська гвардія ". Другий периметр, прихований, охороняють так звані" спецслужби "динири", в тому числі мигиби і руські", - пояснив блогер.

Привозять бранців і ведуть допити в колишньому машинному відділенні заводу. Для тих, кого треба "змусити говорити" застосовують тортури.

Крім того, цілодобово два снайпери стежать за периметром концтабору зі прихованих позицій. У донецькому "Дахау" тільки один виїзд і один виїзд. В'їзд працює суворо за дзвінком, інакше авто біля воріт "Ізоляції" знищать. Охороняють концтабір 2 взводи + 1 взвод підтримки.

По всім, хто наблизиться ближче, ніж на 10 метрів до режимного об'єкта, так звані "офіцери" ДНР відкривають вогонь. Також, територія концтабору охороняється кулеметами російського виробництва, що робить втечу з "Ізоляції" неможливою.

Автор зауважив, що найвідомішими бранцями концтабору були директори ринків Донецька, Майського і Будьонівського, а також директор розважального центру "Вірус", яких захопили в заручники козаки з РФ заради викупу.

Як повідомляв "Апостроф", колишній в'язень бойовиків з "ДНР" Ігор Козловський детально розповів про те, як знущалися над людьми в окупованому Донецьку і про таємну в'язницю бойовиків.