RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Кабміні зробили гучну заяву про запуск пасажирських перевезень в Крим: з'явилася реакція мережі

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що після зведення контрольно-пропускних пунктів на адміністративному кордоні з окупованих Кримом буде відкрито легальне перевезення пасажирів на півострів.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Журналіст задав міністру питання з приводу КПВВ і про те, чи стануть можливими легальні перевезення пасажирів до і від адміністративного кордону з Кримом.

"КПВВ – звісно, що ми будуємо. Наразі через певні проблеми нам передали це будівництво і замовником стала "Укрзалізниця". Вони зараз займаються цим проектом. Я думаю, що вчасно, як було поставлено президентом завдання, це все збудується – КПВВ"Чонгар" та "Каланчак". Сервісна частина там також буде збудована. І будуть відповідні станції. Ну, а конкурси на перевізників буде проводити місцева влада за нашою участю", - сказав Криклій.

На уточнююче запитання, чи плануються офіційні перевізники в Крим, міністр відповів ствердно. Деякі коментатори в соціальних мережах сприйняли слова Криклія як "зраду".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", український співак Олег Винник, який опинився в центрі скандалу через участь в російській акції "Усім світ" , відповів на запитання, чий Крим.