RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В афері з квартирами для НГУ замішаний екс-нардеп: прізвище політика і деталі скандалу

У середу, 2 жовтня, детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) оголосили про підозру колишньому народному депутату і відомому київському забудовникові Максиму Микитасю: він звинувачується в заволодінні майном Національної гвардії.

Про це йдеться в офіційному повідомленні НАБУ.

"Слідство встановило, що екснардеп, використовуючи підконтрольні йому будівельні компанії, діючи за попередньою змовою з екс-командувачем Нацгвардії, генеральним директором компанії-забудовника, приватним оцінювачем та іншими особами, організував корупційну схему з заволодіння нерухомістю Національної гвардії України", - повідомляє НАБУ.

У повідомленні не вказується ім'я колишнього народного депутата, проте з джерел інформагентства "Інтерфакс-Україна" стало відомо, що мова йде саме про Микитася.

Нагадаємо, Максим Микитась - бізнесмен, колишній власник будівельної компанії "Укрбуд Девелопмент". Як раніше повідомляв "Апостроф", в середині вересня Микитась заявив про те, що виходить з будівельного бізнесу і більше не є власником "Укрбуду" . Деякі пов'язують ці події з боротьбою за владу в Києві між командою мера Віталія Кличка (чиїм наближеним вважається Микитась) і главою Офісу президента Андрієм Богданом.