RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Києві підлітки жорстоко побили п'яного чоловіка: мережу жахнуло відео

У Пущі Водиці в Києві підлітки напали на чоловіка, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння і почали над ним знущатися із застосуванням електрошоку.

Відповідне відео було опубліковано в соціальних мережах.

Так, на відео помітно, як група з молодих людей оточує сидить на підлозі чоловіка, намагається йому пред'являти якісь претензії в агресивній формі, а потім застосовує проти нього електрошок. На наступному кадрі чоловік вже лежить, закривши голову руками. Підлітки в цей час тягнуть його за одяг і продовжують знущатися з допомогою електрошоку.

У мережі відео зі знущаннями над п'яним чоловіком викликало хвилю гніву, користувачі закликали до самосуду над підлітками. Також було відзначено, що винуватці не приховали своїх акаунтів в Instagram на відео, тому їх легко буде знайти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у львівському гуртожитку підлітки зняли на камеру знущання над однолітками. Учні третього курсу били своїх однокурсників з другого курсу. У гуртожитку хулігани приходили в кімнату до підлітків і знущалися над ними, фіксуючи це на відео.