RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Львові п'яний натовп підлітків влаштував бійню в гуртожитку: відео та розповідь очевидця

У львівському гуртожитку підлітки зняли на камеру знущання над однолітками.

Про це повідомляє видання Zaxid.net.

Інцидент стався в Львівському вищому професійному училищі технологій та сервісу. Там учні третього курсу били своїх однокурсників з другого курсу, погрожуючи їм. У гуртожитку хулігани приходили в кімнату до підлітків і знущалися над ними, фіксуючи це на відео.

Активісти організації С14, до яких потрапило відео, вирішили розібратися в ситуації. Вони відзначили, що жертви побиття залякані і не йдуть на контакт. Тому небайдужі громадяни пішли до дирекції училища. Директрисі запропонували відрахувати кривдників, однак через тиждень вона нічого не зробила.

"Оператор", який знімав побиття, розповів журналістам, що третьокурсники напилися і вирішили помститися молодшим за якусь образу.

"Я лежав, до мене прийшли, щоб я йшов бити другий курс, я сказав, що їх бити не буду. Вони почали мене бити, сказали, що якщо я їх не буду бити, то мені буде "хана". Я відмовився, отримав, і вони мені сказали, що, якщо я зніму відео, то вони мене не чіпатимуть. Я зняв відео і вони мене не чіпали", - розповів свідок булінгу.

Тим часом в дирекції училища відзначили, що на скандал реагують. Троє хуліганів - з Рівненської області, Бродів і Закарпаття - вже не вперше порушують дисципліну. З гуртожитку пообіцяли виселити всіх: і тих, хто бив, і тих, кого били.

Пошкодження у жертв булінгу невеликі: синці та подряпини. Їх батьки відмовилися знімати побої. Але в Львівській обласній адміністрації сказали, що проведуть розслідування, зокрема, і роботи педагогів.

Як повідомляв "Апостроф", школяра зацькували за саморобну футболку, але за нього заступилися студенти.