RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Волонтери розсекретили небезпечного спецназівця з Росії, який воював на Донбасі: фото

Волонтери виявили в мережі чергового російського спецназівця, який брав участь в окупації Криму, а також військовій агресії РФ на Донбасі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на InformNapalm.

Так, волонтери виявили в російській соцмережі профіль російського військового Євгена Павлова з Ростова-на-Дону, 1993 року народження. Він написав у соцмережах, що проходив військову службу в спецназі ГРУ. Серед його фото було знайдено зображення з літаком МІГ-29 з аеродрому Бельбек окупованого Криму, зроблене в березні 2014 року. Пізніше цей літак Україна зуміла вивезти з території півострова. Також є серед фото Павлова і знімок на набережній Севастополя. Там у нього на формі 3 медалі, одна з яких "За повернення Криму", яку видавали особам, які брали участь в окупації українського півострова.

Щодо участі Павлова в бойових діях на Донбасі - волонтери знайшли фото, де він у складі групи російських військових перебуває біля вантажівки "гуманітарного конвою" РФ, які відправлялися на Донбас через непідконтрольну ділянку кордону. У них країна-агресор часто перекидала своїх військових для поповнення рядів бойовиків найманцями.

Раніше військова прокуратура України вказувала, що загін спецназу ГРУ, в якому значився найманець Павлов, здійснював окупацію Криму.

Як повідомляв "Апостроф", на початку жовтня на Донбасі ліквідували двох бойовиків, одним з яких виявився російський найманець Володимир Молчанов на прізвисько "Лис".