RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У Києві зловили зухвалого шахрая -"мільйонера": фото

У Києві затримали 22-річного чоловіка, який намагався купити долари через оголошення на сайті. Під час обшуку в його будинку виявили 7 мільйонів фальшивих гривень.

Про це повідомляє Інформатор.

Хлопець розмістив на сайті "miniaylo.finance.ua" оголошення про купівлю іноземної валюти, на яке відреагував потерпілий.

Зустріч відбулася в автомобілі підозрюваного. Хлопець продемонстрував потерпілому наявність 15000 доларів США для обміну. Але коли шахрай передав йому гривні, чоловік зрозумів, що гроші фальшиві. Тому обмін не відбувся, а зловмисника знайшли по гарячих слідах.

Крім того, в ході обшуку правоохоронці знайшли в будинку шахрая близько 7 мільйонів фальшивих гривень та обладнання для їх виготовлення.

За даним фактом зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 3 статті 15 і частиною 3 статті 190 КК України.

Як повідомляв "Апостроф", поліція розшукує шахрая, який виманив у київській пенсіонерки 100 тисяч гривень. Невідомий виконував роль "помічника слідчого", який за 100 тисяч гривень погодився зам'яти справу про вигадану ДТП за участю дочки пенсіонерки.