RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві на фото зняли шахрая, який заробляє на "жертвах" ДТП

Поліція розшукує шахрая, який обманним шляхом виманив у київської пенсіонерки 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Аферист, який промишляє обманом довірливих бабусь, був зафіксований камерою відеоспостереження в під'їзді однієї зі столичних багатоповерхівок. Невідомий виконував роль "помічника слідчого", який за 100 тисяч гривень погодився зам'яти справу про вигадану ДТП за участю дочки пенсіонерки.

Раніше 79-річній киянці зателефонували на домашній телефон: жінка назвалася її ж дочкою і повідомила, що стала винуватицею ДТП, в результаті якої постраждав водій. Після цього трубку взяв чоловік, який представився слідчим, і запропонував укласти «мирову угоду». Цю послугу він оцінив у 100 тисяч гривень, які слід було віддати його помічникові.

Через кілька хвилин у двері шокованої жінки постукали. Чоловікові (він зображений на фото) на вигляд було близько 35-40 років, він був середнього зросту (170 см), одягнений в куртку чорного кольору і кепку. Згодом з'ясувалося, що дочка потерпілої в жодну ДТП не потрапляла.

Тих, хто впізнав зображеного чоловіка, на умовах анонімності просять звернутися в поліцію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в столиці затримали шахраїв, які дзвонили до довірливих громадян і вимагали гроші за вирішення проблем з їх родичами.