RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Стріляли з кущів: з'явилися відео та нові деталі вбивства водія в Дніпрі

З’явилися подробиці вбивства на Заводській Набережній Дніпра, де у результаті кульових поранень загинув 27-річний водій позашляховика Mercedes ML 350.

Про це повідомляє "ТСН".

Жертвою став Армен Багдасарян. Він був жителем Дніпра та громадянином України. На місце його смерті з’їхалося чимало родичів і друзів загиблого. Однак, вони поводилися дуже агресивно, зокрема кидалися на журналістів і операторів та погрожували працівникам ЗМІ розправою.

Зауважимо, що вулиця Набережна Заводська, де відбувся інцидент, належить до однієї з найбільш інтенсивних за трафіком у місті. Вулиця розташована близько до середмістя, з одного її боку тягнеться промислова зона та офісні приміщення, з іншого – берег річки. Поблизу є ресторан із готелем поруч з яким і сталося вбивство.

Відомо, що загиблий Армен Багдасарян мав зустріч у цьому ресторані. Начебто під час або після неї стався конфлікт. Водій Mercedes ML 350 намагався втекти, однак за ним улаштували полювання.

Про те, що пострілів було багато, свідчать ушкодження автомобіля: прострілені три колеса, отвори від куль у капоті, на крилі та два у вітровому склі. За висновками експертів, смерть настала миттєво через вогнепальне поранення у груди.

Стало відомо, що джерелом конфлікту, який призвів до вбивства, могли бути якісь суперечки в кримінальному середовищі, зокрема перерозподіл сфер впливу. Однак у поліції офіційно це не підтверджують.

Щодо чотирьох осіб, які були затримані правоохоронцями неподалік місця трагедії, у поліції наголошують, що ці люди не є затриманими процесуально, а лише перевіряються на можливість причетності. Жодних підозр чи звинувачень щодо них не існує, тому повідомлення деяких ЗМІ про арешт убивць не відповідають дійсності.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні під Запоріжжям розстріляли з автомата заступника голови Якимівської ОТГ 42-річного Дмитра Кирилова. Загиблий займався гуманітарними питаннями. Очевидці стверджували, що нападник на Кирилова добивав жертву пострілами в упор.