RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Квартал" з хором Верьовки познущалися над спаленим будинком Гонтаревої: в мережі хвиля гніву

В ході виступу студії "Квартал 95" актор Євген Кошовий спільно з Національним хором імені Григорія Верьовки виконали пісню, в якій пожартували над згорілим будинком колишньої глави НБУ, Валерії Гонтаревої.

Публікація відео виступу викликала великий скандал в соціальних мережах.

В анонсі номера ведучий Степан Казанін назвав пожежу в будинку Гонтаревої "яскравою подією", а пісню, присвячену цьому - "запальним фолком".

У пародійної композиції можна почути такі слова: "Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича", "Люди вогонь побачили - допомагати почали, відра схопили і прибігли, в вогонь соляру плескали", "...і почали робити шашлик", "приїхали три слідаки, 33 рятувальники - бо всім хотілося шашлику".

"У пісні цієї мораль проста - будинок згорів від сорому", - закінчив Кошовий під оплески залу Палацу "Україна".

У мережі публікація відео з концерту викликала різко негативну реакцію. Сам запис в Youtube набрав, станом на 23:00 20 жовтня, близько 7 тисяч "дізлайків" і всього 845 "лайків".

Як раніше повідомляв "Апостроф", екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва звинуватила в підпалі свого будинку і автомобіля своєї невістки олігарха Ігоря Коломойського. Також вона заявила про погрози і цькування на свою адресу з боку "команди Коломойського". Крім того, до підпалу в Лондоні Гонтареву збив автомобіль, внаслідок чого вона отримала травми