RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо ім'я убитого в перестрілці біля супермаркету в Харкові

Під час стрілянини на парковці біля супермаркету на вулиці Клочківській в Харкові був убитий Володимир Борох - права рука заступника глави "Оплоту" Георгія Ісакова, відомого під прізвиськом Жора.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Ракли".

"Жора з бандою сиділи в кафе в "Восторге", і там судячи з усього між ними почалася перепалка, яка вилилася в перестрілку на парковці", - уточнюється в опублікованому повідомленні, яке супроводжується фотографією з камери спостереження в згаданому кафе.

За даними "Раклів", під час стрілянини було вбито Володимира Бороха, відомого як "Тайсон", праву рука Жори. Самого Георгія Ісакова госпіталізували з проникаючим вогнепальним пораненням в груди. Нове відео початку перестрілки, зняте з близької відстані, з'явилося в мережі.


Судячи з усього, рана у Жори не дуже небезпечна. Після того, як отримав кулю і пораненим застрибнув у машину, він зробив ще коло на парковці, продовжуючи стріляти у кілерів з автомобіля.

Як відомо, машину, на якій приїхав один з учасників перестрілки, вже знайшли спаленою. Підозрюваний у злочині також незабаром був виявлений поліцейськими на вокзалі і загинув внаслідок вибуху гранати.

"З собою у нього було кілька гранат, одна з яких вибухнула, відірвавши йому голову", - пояснюють те, що трапилося, автори повідомлення.

Як повідомляв "Апостроф", чоловік, що підірвався на гранаті в Харкові, за попередніми даними, влаштував стрілянину біля супермаркету.