RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Зеленський проінспектував важливу трасу в Україні: в мережі ажіотаж через відео

У вівторок, 29 жовтня, президент України Володимир Зеленський під час поїздки до Маріуполя особисто перевірив відремонтовану ділянку траси Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь.

Про це повідомляють на офіційному сайті глави держави.

Зеленський проїхався по дорозі за кермом автомобіля. Він висловив свою думку про відремонтовану трасу в відео.

"Ми вдячні кожному: і нашому уряду, і всім робітникам, які вклалися у встановлений термін. Менш ніж за три місяці побудовано близько 130 кілометрів. 70 кілометрів цієї дороги будували три роки, а зараз за три місяці побудували 130 кілометрів дуже важливої траси", - зазначив Зеленський.

За його словами, технологія, матеріали, підходи до зняття і укладанні асфальтобетонного покриття відповідають європейським стандартам.

"Якщо будемо так будувати всі дороги - ми встигнемо за чотири з половиною роки зробити найважливіші траси нашої країни. Об'єднаємо не тільки всіх людей, але й інфраструктуру", - підкреслив президент.

Національна траса Н-08 має для Донецької області стратегічне значення. Це головна транспортна артерія, яка з'єднує велике портове місто Маріуполь із Запорізькою областю, забезпечує внутрішні транспортні зв'язки південно-східних районів області, а також є одним з основних напрямків руху в зону проведення Операції об'єднаних сил.

"Будь ласка, збережіть дорогу. Це дійсно дорога життя", - звернувся Зеленський до керівництва Донецької області.

Користувачі мережі прокоментували інспекцію Зеленського.

Як повідомляв "Апостроф", 29 жовтня президент Володимир Зеленський відкрив в Маріуполі перший інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine.