RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Під Харковом на великому хабарі спіймали лісника, якому дзвонив Зеленський: фото

У середу, 30 жовтня, в Харківській області співробітники Національного антикорупційного бюро затримали скандального керівника "Гутянського лісгоспу" Віктора Сису.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на нардепа з фракції "Слуга народу" Олексій Кучер.

За його словами, Сису затримали при спробі дати хабар одному зі співробітників НАБУ.

"Друзі, відомий харківський лісоруб Сиса був затриманий на дачі хабара. Кажуть, хотів купити детектива НАБУ за 100 тисяч доларів. Не вийшло", - написав парламентарій на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначає видання NewsRoom з посиланням на джерела, на місце затримання приїхала родичка Сиса, яка спробувала переконати силовиків, що знайдена в машині лісника сумка належить їй. Проте, фігуранта посадили в авто і повезли до Києва.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський в ході свого візиту до Харкова зустрівся з директором ДП "Жовтневий лісгосп" Русланом Чагаровським. У причетності до масштабних вирубок той звинуватив екс-голову обласного лісгоспу Олександра Зінченка і кандидата на цю посаду Віктора Сису. Після цього Володимир Зеленський особисто набрав останнього і запросив його приїхати в офіс президента.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у вівторок, 29 жовтня, чиновника Національного банку України затримали на хабарі в 50 тисяч доларів .