RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Опубліковано відео з наслідками обстрілу бойовиками Золотого-4

У мережі був опублікований відеозапис з наслідками обстрілу населеного пункту Золоте-4 на Донбасі, де раніше були розведені сили і засоби сторін.

Запис опублікував на каналі "Останній блокпост - Ні капітуляції" ветеран полку "Азов" і координатор "останнього блокпоста" Сергій Тамарін.

Він показав руйнування, завдані недавнім провокаційним обстрілом з боку бойовиків. Доброволець підкреслив, що спостерігачі ОБСЄ вирішили проігнорувати його.

"Бобри погризли, дятли подовбили" - саме так ОБСЄ виправдовується, оцінюючи наслідки чергових обстрілів сепаратистів", - йдеться на каналі.

Слід зазначити, що в прес-центрі ООС також не підтвердили стрільби з боку бойовиків в Золотому-4. У заяві зазначено, що противник 5 разів за добу порушив режим припинення вогню – у Старогнатовці, Новогнатівці, Майорську і Луганському. У той же час в Золотому-4 за повідомленням прес-центру ОБСЄ провели верифікацію розведення сил.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що через обстріли з боку бойовиків, які були зафіксовані в середу, 30 жовтня, розведення сил і засобів в Петровському Донецької області може не відбутися в запланований термін.