RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилися подробиці дивної смерті школяра в Прилуках

Жителі міста Прилуки (Чернігівська область), які зібралися під відділком місцевої поліції, вимагають належного розслідування загибелі 14-річного Дениса Чаленко. У причетності до його смерті підозрюють дітей високопоставлених чиновників.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

У п'ятницю, 1 листопада, близько 300 жителів Прилук зібралися під місцевою поліцією. Під відділком активісти підпалили шини, тут почали вибухати петарди і сталася бійка з правоохоронцями.

Присутні люди не вірять в офіційну версію слідства про нещасний випадок на залізничних коліях і разом з батьками загиблого хлопчика вимагають об'єктивного розслідування вбивства.

"Самі люди бачили, які у нього гематоми, які у нього побої. Просто покривається вищими чинами, діти яких були задіяні. Двоє дітей було з Києва, двоє прилуцьких, і у цих дітей є батьки, які на даний момент є суддями, також в міліції. І це все з Києва йде вплив на Чернігів. Все це йде на гальма ", - стверджує батько загиблого хлопчика Віктор Чаленко.

У понеділок, 4 листопада, в Києві має відбутися незалежна судово-медична експертиза. Її результати стануть відомі наступного дня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в одній зі шкіл Києва з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка. За даними слідства, вона зробила це навмисно.