RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Від спеки до холоду зі снігом: синоптики заінтригували прогнозом на листопад

Після потепління всередині листопада народні синоптики прогнозують відчутний холод зі снігом.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Факти.

"Друга декада листопада буде холодною, можливі нічні заморозки, і навіть вдень повітря не буде сильно прогріватися, можливі також невеликі опади. У середині листопада може на кілька днів потеплішати, а потім прийде дуже відчутний холод зі снігом. Холодна погода буде триматися і в третій декаді листопада", - повідомив виданню народний синоптик Володимир Деркач.

За його словами, в кінці місяця можливі опади різної інтенсивності, в деякі дні - дуже рясні, температура повітря буде мінусовою.

Народний синоптик Леонід Горбань також прогнозує, що перші морози в Україну прийдуть в середині листопада. "З 12 по 22 листопада можливі невеликі, але стійкі морози - до мінус 4. А 17-18 листопада температура може опуститися навіть до мінус 9-11 градусів. 23 листопада знову прогнозується потепління, і до кінця місяця протримається плюсова температура", - повідомив він.

Як повідомляв "Апостроф", з другої декади листопада очікується похолодання, проте цього тижня високий "плюс" збережеться практично у всіх регіонах України.