RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Відомого фотографа не пустили в зону ООС: резонансні деталі і фото

Відомий фотограф Макс Левін повідомив, що йому відмовили в акредитації в зону проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі без пояснення причин.

Відповідний запис він розмістив у своєму Facebook.

Фотограф зазначив, що поліцейські, які прибули в Золоте-4, де він працював, заявили, що він нібито "порушив правила роботи в ООС".

"Вам відмовлено в акредитації ООС. Через порушення правил роботи в зоні ООС". Я 5 років чекав, після Щастя, Лисичанська, Попасної, Іловайська, Дебальцево, Широкіно, Гранітного, Троїцького, Авдіївки або будь-якої точки "сірої зони" мали б забрати акредитацію, чого уж там. Ми ж там "незаконно" були. Це стоп-кадр з відео, коли в Золотому-4 поліція приїхала в кількості 18 осіб перевіряти, хто незаконно проник в "небезпечну зону", - зазначив він.

Також він попросив міністра внутрішніх справ Арсена Авакова прокоментувати ситуацію у офіційному листі. Макс Лєвін додав, що не був присутнім на позиціях військовослужбовців зі складу ООС, тому не розуміє, які саме правила порушив.

"Війни вже немає, знімати там не потрібно. Арсен Борисович, скажіть чесно, ідея ваша? Мав би їхати на схід знімати - але схоже мене там не ждуть. Чекаю офіційного листа з причинами відмови, оскільки в Золотому я не був на позиціях військових і не знімав їх", - додав фотограф.

Як повідомляв "Апостроф", 30 жовтня, на лінії розмежування сторін біля Золотого-4 в зоні проведення Операції Об'єднаних сил оголосили "жовтий" режим безпеки, який дає можливість перебувати на зазначеній території тільки військовим, поліції і місцевим жителям.