RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​Вони не хочуть жити мирно: спецназівець ЗСУ видав потужну промову про росіян, відео

Боєць батальйону "Айдар" Григорій Пивоваров розповів про "русский мир" на Донбасі.

Про це повідомляють на сторінці волонтерської організації "Повернись живим" в Facebook.

Григорій сам ізраїльтянин, воює за Україну з 2014 року. Він поділився своєю думкою про російських бойовиках і найманців, які воюють на Донбасі за так звані ЛДНР.

"Яка у мене може бути любов, якщо сюди приїжджають курсанти артилерії, курсанти розвідників і на нас свої іспити здають, проводять свої випробуванн ... Те ж саме Радянський Союз творив з Ізраїлем в Сирії і Єгипті", - розповів він.

За словами Пивоварова, за час окупації на Донбасі стало гірше: зруйновані заводи, затоплені шахти, а у людей немає роботи і грошей.

"Скрізь сунуть свій ніс! Подивіться всю європейську історію - вони говорять одне, а радянська по-іншому. Не може бути такого! Почитайте древніх дослідників. Взагалі Росії до 1700 року не було, це була Московія. Неспроста ж в Європі їх називають варварами. І такі вони і є. Я ніколи не забуду, як в Іспанії мені говорили: "Ти що, хочеш піти туди працювати? Не смій, там же росіяни, будеш ночувати під мостом". Тому що чим росіяни славляться? Вони обманюють, хитрують. Вони не хочуть жити мирно", - зазначив боєць.
Він розповів про "русский мир" і росіян в цілому.
"Ще живучи в Ізраїлі, я ненавидів цей "русский мир". Тому що вони себе обмежили якимись тупими поняттями, якимись рамками. Вони не хотіли жити вільно. Не хотіли приймати свободу", - сказав Пивоваров.