RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Головне не падати духом: мережі схвилювало зізнання відомої української телеведучої

Ведуча на телеканалі 1+1 Алла Мазур зізналася, що хвора на рак і починає боротьбу зі смертельною хворобою.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона звернула увагу, що в українському суспільстві про подібну хворобу вважають за краще не говорити публічно, ділячись інформацією тільки у вузькому колі друзів і родичів і згадують в кращому випадку тоді, коли вже все пройшло.

"Я теж піймала себе на бажанні закритися в собі і певний час так робила. Але згодом зрозуміла: не можна боятися. Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них - відкрито і спокійно. І з рівня трагедії - переводити на рівень проблеми. Яку - можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим - в багатьох випадках. Головне - виявити вчасно.

Тому - вирішила розказати вам. У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я - починаю боротися", - написала телеведуча.

У коментарях до посту безліч людей залишили побажання Мазур скоріше видужати.

Як повідомляв "Апостроф", в травні 2019 року українська журналістка і телеведуча Яніна Соколова зізналася, що недавно їй вдалося вилікувати рак. Пізніше вона розповіла про корупційні схеми в Інституті раку.