RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Топ-чиновник податкової влаштував п'яну ДТП в Харкові і втік: фото і відео

Нетверезий чиновник Державної фіскальної служби України Ігор Лагутін цими вихідними у Харкові влаштував ДТП і втік з місця події.

Про це повідомив харків'янин Олег Коваленко на своїй сторінці у Facebook.

Надвечір чоловік припаркував авто по вулиці Гуданова в районі метро Пушкінська та зайшов у кафе випити кави. Через кілька хвилин вибіг на звук сигналізації та побачив, як від його вже понівеченої машини від'їжджає Hyundai Tucson.

"Я наздоганяю машину, яка як раз зупинилася на перехресті з Пушкінською, тому, що там було багато пішоходів і червоне світло на світлофорі горіло. Встаю перед капотом і блокую машину. За кермом сидить тіло, яке, відразу видно, п'яне в шмарклі. Спершу просто сидів в машині, потім спробував виїхати. Довелося бити по капоту, щоб він не задавив мене. Я відразу почав дзвонити 102 і викликати екіпаж поліції. Тут він зрозумів, що сховатися не вийде та вийшов із машини. Хитаючись, вирішив уточнити, що там сталося", - написав Коваленко.

У машині сиділо двоє: чоловік та його дружина. Нетверезий водій спочатку запропонував постраждалому чоловікові гроші, аби той не викликав патрульний екіпаж. А потім почав хизуватися впливовими знайомствами у Київському райвідділку поліції міста. У той час за кермо пересіла його дружина, яка теж виглядала п'яною. Жінка намагалася втікти з місця пригоди, затримати її вдалося правоохоронцям. Лагутін проходити тест на алкоголь відмовився, а у його дружини Інесси виявили 2.54 проміле при нормі 0.2. Також з'ясувалося, що саме вона є власницею Hyundai Tucson 2018 року випуску. Машину придбала рік тому у листопаді.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 2 вересня на Київщині нетврезий екс-полковник СБУ за кермом автівки влаштував ДТП.