RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Міністр економіки України розповів, як курив марихуану: відео

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов зізнався, що вживав марихуану під час свого перебування в США і написання дисертації.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "Прямий".

На питання про те, чи вживав він наркотики, міністр заявив, що в Україні марихуана заборонена, і тут він її не пробував, проте в США такий досвід у нього був.

"А от марихуану, скажімо, це ж нелегально її курити, залежно від штату... марихуану в Україні я ніколи не курив, хоча це нескладно було в школі чи в університеті. А от знаєте, де я курив, і тільки там? Це коли я в аспірантурі був, на докторської (в США, - ред.). Всі американці курять, а хто докторанти - вони просто курять марихуану нон-стоп. І там мені дали... тільки в той період, коли мені потрібно було придумати дисертацію", - зазначив Милованов.

За словами міністра, вживання марихуани його не вразило.

"Воно якось не йде мені... Може, я неправильно якось курю - що курив, що не курив. Може, вони мене обманювали, просто мені насипали тютюну... Може, я якось реагую по-іншому. Я навіть кави не п'ю, хоча всі вчені сидять на каві. Я тільки чай п'ю", - заявив Милованов.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в селі Стопчатів Івано-Франківської області поліція накрила плантацію марихуани в чотири гектари, обладнану за останнім словом агротехніки.