RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Можу зайняти нестандартну позицію: заступник міністра насмішила мережі поясненням щодо секс-скандалу

Заступник міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Олександра Клітіна, яку хочуть звільнити через скандал навколо отримання нею своєї посади, зробила нову заяву, що стосується дискримінації красивих жінок.

Відповідне відео з заявою очильниці опублікував телеканал НАШ.

"Спочатку я дуже соромилася своєї зовнішності і намагалася виглядати менш ефектно. В якийсь момент я зрозуміла, що це мій плюс тому, що я розуміла про що думає, наприклад, чоловік з яким я веду перемовини, то мені легше ... Я стикаюся зі стереотипом: ось блондинка, вона там розуміє-ні-розуміє ... Це мені дає деяку гнучкість: коли потрібно - промовчати, коли потрібно - як-то себе проявити або зайняти якусь позицію нестандартну", - сказала вона.

У той же час Клітіна впевнена, що зовнішність допомагає їй працювати.

Відзначимо, що в мережі бурхливо відреагували на можливе звільнення заступника міністра Олександри Клітіної, про яке заявив напередодні міністр інфраструктури Владислав Криклій та її нову заяву.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Клітіна після секс-скандалу стала "жертвою" пранкери "Джокера", який оприлюднив листування із заступником міністра.