RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Принесли з собою сотні презервативів: під Черкасами по-звірячому згвалтували студентку

Двоє хлопців в Уманському районі (Черкаська область) згвалтували 16-річну дівчину, запросивши її в орендовану квартиру. На місце злочину вони прихопили майже 200 презервативів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на сюжет "Надзвичайних новин".

Як сказано в сюжеті, зі своєю жертвою гвалтівник познайомився в інтернеті. Взявши позику в банку, він разом з товаришем орендував в Уманському районі квартиру, куди й запросили дівчину - студентку-першокурсницю. Крім алкоголю, молоді люди прихопили з собою близько 200 презервативів. Для дівчини ніч з двома незнайомцями, один з яких перетворився на жорстокого маніяка, стала кошмаром. На наступний ранок вона розповіла про те, що сталося матері.


Поліція встановила особу гвалтівника - 18-річного жителя Уманського району, який зізнався в скоєному злочині. У разі, якщо його вина буде доведена, хлопець може провести за гратами близько п'яти років. Його 24-річний спільник не притягується до кримінальної відповідальності і тільки погашає кредит, який вони взяли на гулянку.

Як повідомляв "Апостроф", в селі Ветли Любешівського району Волинської області п'яна компанія згвалтувала і жорстоко побила 22-річну дівчину.