RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо прізвище молодого депутата, який створив в Україні велику наркомережу: фото

Депутатом, затриманим поліцією Львівської області за підозрою у наркоторгівлі, виявився 24-літній голова комісії Лопатинської сільської ради з питань освіти, культури та спорту Сергій Феденишин.

Дану інформацію підтверджено у заяві Львівської обласної організації партії "УКРОП", членом якої донедавна був підозрюваний.

Поліція повідомила про затримання ще 18 осіб, але припускає значно більшу кількість учасників наркокартелю. Їм інкримінують розповсюдження важких синтетичних наркотиків в шести областях України та за кордоном.

Згідно із повідомленням Нацполіції, підозрювані організували дві нарколабораторії у Львівській області та одну – у Черкаській. Наркотики продавали через інтернет, застосовували закладки та пересилали поштовими службами.

Стало відомо, що до наркокартелю причетні двоє екс-поліцейських.

Двом організаторам схеми обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення по 20,7 млн гривень застави кожному, ще п’яти фігурантам – по 15 млн гривень. Іншим затриманим суд ще обирає запобіжні заходи.

Як раніше повідомляв "Апостроф", СБУ затримала військовослужбовця 101-ї бригади охорони ГШ ЗСУ, який займався збутом наркотиків серед особового складу бригади.