RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Військові Путіна довели до смерті бойовиків на Донбасі: в мережі розкрили подробиці

У мережі з'явилася інформація про дивну загибель двох бойовиків в одному з підрозділів окупаційної 4 окремої мотострілкової бригади, яких знайшли з перерізаними венами.

Про це повідомляє в своєму Telegram-каналі блогер Анатолій Штефан "Штірліц".

"У розташуванні були виявлені тіла двох представників ОМСБр без ознак життя. В ході попереднього огляду місця події встановлено, що вони ймовірно вчинили суїцид шляхом розтину вен", - сказано в повідомленні.

Версія самогубства, за словами блогера і українського офіцера, була озвучена для родичів загиблих. Причиною добровільного відходу з життя було зазначено те, що молоді люди нібито захопилися комп'ютерними іграми і мали великі грошові борги серед товаришів.

"Але в кулуарах і курилках 4 ОМСБр ходять чутки, що реальною причиною смерті зазначених осіб є знущання над так званим молодим поповненням (з місцевих, що досягли 18 річного віку) кадровими (кураторами) російськими військовими. Тому рідні загиблих усіма силами намагаються дізнатися правду, реальні причини і покарати винних осіб ", - зауважив Анатолій Штефан" Штірліц ".

За даними блогера, командуванням 4 ОМСБр прийнято рішення про відсторонення від обов'язків одного з командирів батальйонів і його заступника. Після ротації вони, ймовірно, повернуться в Росію.

Як повідомляв Апостроф, в мережі з'явилася детальна інформація про загибель одного з ватажків бойовиків ЛНР Артема Рудковського, якого побили свої, щоб приховати розкрадання в так званій "народної міліції".